Over Proson

Welkom bij Proson Administratie & Belastingen 

 

Proson is een Grieks woord met twee betekenissen:  kwalificatie en aanwinst.

 

download

De definitie van kwalificatie is het geheel van kennis, inzicht, vaardigheden waarmee op adequate wijze en met het gewenste resultaat taken kunnen worden uitgevoerd én oplossingen worden bedacht en gerealiseerd. Voeg aanwinst voor uw bedrijf daar aan toe … Proson !

U bent bezig met ondernemen, creatief, innovatief en de administratie is vaak een bijkomende en lastige zaak.
Maar voor mij is het ondernemen juist de administratie en het verzorgen van de belastingaangiften en er voor zorgen dat u op de hoogte bent van het financiële reilen en zeilen van uw bedrijf.

Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat er geen “fiscale” verrassingen zijn en uw bedrijf qua liquiditeit gezond is en blijft. Gewoon duidelijkheid, weten wat er komt en daar op anticiperen.

De ondernemer zelf is net zo belangrijk als het bedrijf. Het gaat om het persoonlijk contact en niet alleen om de cijfers. In de afgelopen jaren heb ik als relatiebeheerder bij een accountantskantoor veel ondernemers begeleid en ervaren dat zij het heel prettig vinden om een vraagbaak te hebben.

Gewoon even kunnen bellen of mailen over iets wat u bezig houdt. Kleine vragen over dagelijkse zaken zoals een levering naar het buitenland, moet ik wel of geen BTW op de factuur vermelden ? Hoe werkt de margeregeling ? Ga ik kilometers declareren of ga ik zakelijk rijden ? Maar ook over bedrijfsvoering  zoals het wijzigen van ondernemingsvorm of  personeel in dienst nemen zijn zaken die u kunnen bezighouden. Als u daar snel antwoord op krijgt in begrijpelijke taal kunnen er beslissingen worden genomen en kunt u weer focussen op andere zaken.

Inzicht en overzicht in de financiën aangevuld met helder advies, dat is iets waar Proson voor staat. De boekhouding geeft weliswaar een beeld over hetgeen er recent heeft plaatsgevonden, een vastlegging van feiten,  maar met persoonlijk contact hou je de ook toekomst in het vizier!