Profiel

 

Anja Straathof

Tijdens mijn loopbaan in de financiële dienstverlening, bij administratie- en accountantskantoren, heb ik veel ervaring opgebouwd op administratief en fiscaal gebied voor eenmanszaken/vof, besloten vennootschappen, stichtingen en particulieren.

Tevens heb ik veel expats begeleid die, in de periode dat zij in Nederland verbleven, een onderneming zijn gestart.

Per 1 september 2015 ben ik mijn eigen koers gaan varen als zelfstandig ondernemer met als doel het bieden van persoonlijke en flexibele dienstverlening voor ondernemers en particulieren.

 

Mijn hart ligt bij de kleinere ondernemingen, waarbij het contact met de ondernemer zelf een grote rol speelt. Het is mooi om de ondernemer bij te staan bij het oplossen van diverse vraagstukken, te adviseren inzake de financiële planning en mee te denken over de bedrijfsvorm en de toekomst.

Ook voor particulieren zet ik graag mijn kennis in om er voor te zorgen dat alle fiscale voordelen worden verwerkt in de aangifte. Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting blijkt toch niet altijd zo gemakkelijk  te zijn als in de promotiefilms van de Belastingdienst wordt voorgesteld. Dit speelt vooral bij aan- en verkoop van de eigen woning, het ontstaan of beëindiging van fiscaal partnerschap en dergelijke. Ik geef u graag advies en kan de aangifte voor u in orde maken.

Kortom, zoekt u een laagdrempelig kantoor voor administratie, belastingaangiften en advies ?

Bel of mail gerust, ik ben u graag van dienst.